FromAtoB over ons

De beleving van de gebruiker staat bij ons voorop

Visie

De beleving van de gebruiker van de openbare ruimte of het openbaar vervoer staat bij ons voorop. Alles dat hoort bij een reis met het openbaar vervoer, van de informatie vooraf, de inrichting van haltes en stations, de uitstraling van materieel tot het comfort van een zitplaats, bepaalt die beleving.

Wij zijn ervan overtuigd dat de openbare ruimte en het openbaar vervoer voor iedereen toegankelijk, veilig en aantrekkelijk kunnen zijn. Daarom combineren we industrieel, grafisch en ruimtelijk ontwerp.

Duurzaamheid

Omdat we willen bijdragen aan de ontwikkeling van het openbaar vervoer van de toekomst investeren we in onderzoek naar nieuwe mogelijkheden, met name op het gebied van duurzaamheid. Vervoer van de toekomst is wat ons betreft hoogwaardig, gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, duurzaam en betrouwbaar.

Proces

Complexe projecten worden door ons ontwerp zichtbaar en tastbaar. We ontwikkelen van concept tot uitwerking en productievoorbereiding.
We gebruiken design als verbindende factor, die helpt om de visie van onze opdrachtgevers werkelijkheid te laten worden.

Als ontwerpen aanbesteed worden, dragen we bij aan het maken van een bestek en begeleiden we de uitvoering. Indien nodig verzorgen we de productie en de plaatsing.